BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

miercuri, 4 mai 2016

VA INVITAM IN 19 MAI ,ORA 11.00 LA DEVA MALL ,ETAJUL 4 SALLE D'OR LA LANSARE DE CARTE !!

    19 mai, ora 11.00, Deva Mall, etajul 4, Salle d'Or -Intalnire cu actrita Isabela Hasa care isi va lansa placheta de poezie pentru copii intitulata "Ham-Ham, Miau-Miau si semnele de circulatie"
    Biblioteca Judeteana "Ovid Densusianu" Hunedoara-Deva organizeaza in ziua de 19 mai 2016, ora 11.00, in incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d'Or, o intalnire cu actrita Isabela Hasa care, de aceasta data, in ipostaza de poeta, isi va lansa placheta de poezie pentru copii intitulata "Ham-Ham, Miau-Miau si semnele de circulatie".
   Este o carticica scrisa special pentru copii, un dialog intre doi mici protagonisti Mara si Danut care poarta un dialog vioi pe tema semnelor de circulatie, in compania prietenilor lor, un motan si un catel. Cartea este dedicata copiilor, este scrisa cu afectiune si dragoste pentru cei mai tineri cititori, intr-un stil agreabil. Prin joc, prin intrebari aparent inocente, copiii invata semnele de circulatie, semne cu care e bine sa se familiarizeze de la cea mai frageda varsta.
    Desenele de pe ultimele pagini ale cartii urmeaza sa fie colorate de catre copii, ceea ce face aceasta placheta cu atat mai atractiv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu