BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

miercuri, 23 septembrie 2015

NOAPTEA BIBLIOTECILOR EDITIA A V-A

    Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva își invită prietenii la cea de-a V-a ediție a evenimentului cultural Noaptea Bibliotecilor. 
   În seara zilei de 3 octombrie 2015, ora 1800, poarta Bibliotecii Județene se va deschide larg și oaspeții noștri vor putea petrece o noapte în care teatrul, muzica, filmul, face peinting-ul și alte surprize îi vor însoți până în zori. 
   Publicul de toate vârstele se va bucura de un program bogat, divers și original: trupa „Cu Moț… în Frunte” a lui Edy Moțățăianu îi va încânta pe cei mai tineri vizitatori cu un fantasy muzical plin de farmec. Muzica rock va avea și ea momentul special oferit de trupa PACT a lui Leo Iorga și Adi Ordean. Ca în fiecare an, vor fi prezentate filme în două secțiuni: Povestiri Digitale – proiecții de filme realizate în cadrul proiectului Silver Stories și Filme de Oscar aflate în colecțiile Bibliotecii Județene.
    Nu vor lipsi expozițiile și standul de carte cu vânzare.
Momentele culturale se vor prelungi până în zorii zilei de 4 octombrie.
Ca în fiecare an de Noaptea Bibliotecilor, oaspeții noștri vor putea cunoaște în amănunțime „secretele” bibliotecii, organizarea acesteia, se vor vizita secțiile și depozitele de carte, iar explicațiile vor fi oferite, cu profesionalism, de către bibliotecarii noștri.
    De la un an la altul, Noaptea Bibliotecilor aduce în ambianța familiară a Bibliotecii Județene tot mai mulți vizitatori care devin prieteni fideli ai instituției noastre.
    Nu vor fi uitați nici cititorii care nu au returnat cărțile sau alte documente de bibliotecă împrumutate, aceștia bucurându-se de „Noaptea iertării”, când vor putea să le restituie fără niciun fel de penalizare.
     De asemenea, cei care vor dori să se înscrie la bibliotecă în această noapte o vor putea face gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu