BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

marți, 8 octombrie 2013

SALONUL HUNEDOAREAN AL CARTII

     Salonul Hunedorean al Cărții se va desfășura pe durata a patru zile, între 10 și 13 octombrie 2013, în incinta Deva Mall, etajul trei, Salle d’Or, spațiu devenit tradițional pentru acest gen de manifestare ajunsă la cea de-a XIV-a ediție.
Salonul se va deschide oficial în ziua de 10 octombrie a.c., ora 10.00.
     Numărul editurilor prezente la Salon în acest an este de 63. Vor fi prezente edituri cunoscute din țară și din județul Hunedoara, edituri care vor aduce în fața iubitorilor de lectură o importantă ofertă de carte, apariții editoriale de ultimă oră. 

    La Salon se va etala, ca de obicei, o bogată ofertă de carte în format clasic precum şi e-book-uri, CD-uri sau DVD-uri, se vor organiza lansări de carte, întâlniri cu scriitorii, dialoguri cu marea familie a iubitorilor de lectură, discuţii între editori, scriitori, bibliotecari şi toţi cei care continuă să creadă în rolul binefăcător al cărţii şi al lecturii. 
   Pentru Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva este un prilej de mândrie că poate organiza un asemenea eveniment cultural şi că an de an, un număr tot mai mare de edituri răspund invitaţiei noastre de a participa la Salonul Hunedorean al Cărții. Cu siguranţă, este un câştig reciproc, atât pentru edituri, cât şi pentru cititorii noştri dornici să-şi achiziţioneze cărţile preferate din toate domeniile de interes.





SURSA-https://www.facebook.com/events/682364155116324/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu