BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

miercuri, 2 octombrie 2013

NOAPTEA BIBLIOTECILOR



Seria evenimentelor culturale inițiate și organizate de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva continuă cu manifestarea devenită tradițională, intitulată Noaptea Bibliotecilor.
Prietenii bibliotecii noastre cunosc deja această manifestare care s-a bucurat de un succes deosebit în cele două ediții anterioare. În seara zilei de 5 octombrie 2013, la ora 1800, porțile Bibliotecii Județene se vor deschide și ne vom aștepta oaspeții, prietenii noștri, care vor petrece cu noi ore plăcute, până mult după miezul nopții. Programul pregătit, în colaborare cu artiști renumiți, este astfel conceput încât să fie pe placul tuturor celor care vor dori să ne fie alături.
Pe lângă momentele muzical-artistice oferite, am pregătit, ca de fiecare dată, tururi ghidate ale bibliotecii, pentru ca oaspeții noștri să vadă drumul parcurs de o carte de la achiziționarea ei până la așezarea pe raft, când devine disponibilă pentru cititor. De asemenea, vor fi prezentate colecțiile de carte și presă veche aflate în patrimoniul bibliotecii, cei prezenți primind explicații competente de la bibliotecari. Seara se va încheia cu vizionări de filme.
Noaptea Bibliotecilor este o activitate culturală ce are drept scop popularizarea activității Bibliotecii, atragerea unui număr cât mai mare de cetățeni către serviciile oferite de ea ca instituție de cultură, familiarizarea tinerilor cu biblioteca şi cu beneficiile oferite de aceasta.
Ca de fiecare dată, și în acest an menținem practica potrivit căreia acei utilizatori ai Bibliotecii care au depăşit termenul de restituire a cărţilor vor beneficia de „clemenţă” în aşa fel încât cei aflaţi în întârziere vor profita de Noaptea iertării şi nu vor fi penalizaţi.
Întregul personal al Bibliotecii va fi la dispoziţia celor care vor să petreacă noaptea de 5 spre 6 octombrie 2013 la Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.
Ne așteptăm cu drag oaspeţii pentru a petrece împreună Noaptea Bibliotecilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu