BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

luni, 23 septembrie 2013

MIERCURI LA ORA 11 IN INCINTA DEVA MALL -LANSARE DE CARTE



Biblioteca Judeteana "Ovid Densusianu" Hunedoara-Deva organizeaza in ziua de 25 septembrie 2013, ora 11.00, in incinta Deva Mall, etajul 4, Salle d'Or, lansarea volumului Minunea din Tara Visurilor semnat de Edy Motataianu.
Autorul, nascut in 1966 la Craiova, locuieste in Deva de la varsta de sase ani, fiind familiarizat cu lumea teatrului, a artei, parintii fiindu-i actori la Teatrul de Revista din oras. Pasionat de literatura, a vadit talent literar inca din anii scolii, scriind piese de teatru, scenarii inspirate in special din lumea feerica a basmelor, scrieri destinate cu predilectie copiilor. Acest public il atrage prin inocenta si prin deschiderea pe care o manifesta fata de ideea de inovatie in arta. Edy Motataianu a lucrat in media din Deva, imediat dupa 1990 si a fost permanent la curent cu viata culturala.
Volumul ce se lanseaza este dedicat copiilor si este o feerie dramatizata, cu personaje din lumea basmelor romanesti. Autorul considera acest volum ca fiind unul "pilot" din viitorul ciclu intitulat Pataniile lui Ionel Bocanel.


SURSA : 
http://www.bibliotecadeva.ro/viitoare.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu