BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

miercuri, 14 august 2013

NOUTATI ..DVD -URI

TOM SI JERRY IL INTALNESC PE SHELOCK HOLMES 
In orasul Londra un escroc fura bijuterii in jurul Scotland Yard si Red, o cantareata splendida, e gasita vinovata pentru acest delict. Tom & Jerry, ca asistenti, trebuie sa-l ajute pe Sherlock Holmes sa caute indicii si sa-l prinda pe adevaratul hot pentru a salva cazul.
BAMBI 2
Este un film de animație americana, continuarea filmului Bambi, produs de DisneyToon Studios, regizat de Brian Pimental și lansat direct-pe-DVD de Walt Disney Pictures pe 7 februarie 2006 în Statele Unite.
PLUS SI ELEFAMPII
O zi linistita in Padurea Celor O Suta de Stejari se transforma rapid si misterios cand un sunet straniu razbate printre copaci - un sunet care nu poate fi decat... un elefamp! In timp ce prietenii lui nascocesc tot soiul de capcane, Ruf porneste prin padure si descopera un elefamp pe nume Lumpy. Spre marea surprindere a lui Ruf, elefampii se dovedesc a fi destul de prietenosi si jucausi. Dupa intalnirea cu Lumpy, Ruf se intreaba de ce ceilalti sunt in continuare infricosati si de ce Lumpy se teme la randul lui de prietenii lui Ruf. Dupa ce isi descopera noul prieten, Ursuletul de Plus si trupa lui constata insa ca elefampii nu sunt deloc de temut. Un film plin de umor, candoare si elefampi, aceasta aventura minunata si calda este un prilej grozav de distractie pentru intreaga familie.
TOATE FILMELE AU SUBTITRARE AUDIO IN LIMBA ROMANA !!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu