BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

joi, 11 august 2016

CHRIS HEMSWORTH IMPLINESTE AZI 33 DE ANI

    Este un barbat superb si a fost recent declarat CEL MAI SEXI BARBAT al anului 2014. Si ghiciti ce,nu mai sperati si nu mai visati este casatorit si taticul a trei copii, doi baieti gemeni si o fetita superba.
Puteti sa va bucurati pentru superbul domn caci sotia lui este o actrita de origine romana. Bine acum nu am gasit pe niciunde sa vorbeasca cineva ca ELSA PATAKY s-a nascut in Romania. A plecat in SPANIA si acum este considerata actrita spaniola. Dar sa vedem cum a reusit romanca noastra sa devina sotia celui ce a fost declarat cel mai sexi barbat al anului 2014.

Cine este barbatul care l-a interpretat pe Thor ? Se numeste CHRISTOPHER HEMSWORTH dar pentru scena numele lui este CHRIS HEMSWORTH.
Are doi frati la fel de prezentabili iar unul dintre ei ii face concurenta serioasa la titlul de cel mai sexi barbat.
Fratii lui CHRIS HEMSWORTH se numesc LIAM HEMSWORTH si LUKE KEMSWORTH.
CHRIS HEMSWORTH s-a nascut la 11 august 1983 in MELBOURNE,AUSTRALIA.
Primele patru litere din numele sau se regasesc in numele personajului pe care l-a interpretat cu succes,i-a adus faima si chiar CHRIS a fost botezat dupa personajul THOR.
Da, CHRIS HEMSWORTH este ACTORUL caruia i-a suras norocul.
Desigur ca aspectul sau fizic nu i-a lasat indiferenti pe cei din bransa cinematografica. CHRIS HEMSWORTH este actorul pe care l-am vazut in filmele de succes :" THOR" ," AVENGERS" "THOR INTUNERICUL" ,"RUSH"RIVALITATE SI ADRENALINA" ",ALBA CA ZAPADA SI RAZBOINICUL."

Cum sa nu te impresioneze starul din "THOR"? Masoara 1,90 centimetri inaltime, are o privire cuceritoare, ochii albastri si un trup de sportiv bine lucrat. Aceste calitati l-au ajutat sa faca cariera si in modelling.
Australianul este foarte dedicat familiei din care provine mamei si tatalui si celor doi frati dar si propriei familii.
Mama actroului LEONIE este profesoara de engleza iar tatal CRAIG HEMSWORTH este ceea ce se numeste a social services counselor.
In 1988 a jucat in serialul HOME&AWAY dar a ramas in memoria publicului pentru rolul lui KAN HYDE. A jucat in acest serial pana in 2008 personajul ROBBIE HUNTER.
Frumosul CHRIS nu a scapat ocazia de a aparea si in showul "DANCING WITH THE STARS"si a rezistat pana in cea de-a cincea etapa. Prima aparitie la HOLLYWOOD a fost in filmul "STAR TRECK".
In 2009 a luat castingul pentru rolul THOR rol care l-a propulsat spre faima.
In 2011 actorul a fost nominalizat la premiile "BAFTA" la categoria CEL MAI BUN ACTOR IN ASCENSIUNE.

Cu un an inainte in 2010 revista GQ l-a ales pe CHRIS HEMSWORTH drept OMUL ANULUI. Fanele sunt innebunite dupa fizicul lui dar si dupa vocea sa cu adanci rezonante.
V-am spus ca un asemenea barbat nu putea sa NU ajunga faimos. In 2005 a castigat titlul de CEL MAI POPULAR TALENT MASCULIN.
Cea mai interesanta parte a povestii sale de viata este copilaria. O buna parte din copilarie CHRIS a petrecut-o intr-o comunitate de aborigeni. Cum ar fi oare sa te trezesti ca esti singurul copil alb intre ceilalti negri iar jucariile tale sa fie crocodilii ?


SURSA-http://www.vedeteblog.com/2014/12/biografie-chris-hemsworth-starul-din.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu