BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

miercuri, 25 noiembrie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

   Așteptăm cu toții sărbătoarea Crăciunului, prilej de a face bucurii celor dragi. Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva nu-și uită cei mai tineri prieteni și le oferă o surpriză deosebită. Începând cu data de 2 decembrie și până în ziua de Ajun a Crăciunului, 24 decembrie, Secția de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii își va întâmpina, în fiecare zi, micii cititori cu un dar special: o carte nouă. Fiecare copil care, în această perioadă, ne va trece pragul va primi o carte nouă de la noi, o carte pe care o alegem cu grijă și o oferim cu toată dragostea celor mai mici prieteni ai noștri.
Dorim, în felul acesta, să-i facem pe copii să iubească și să prețuiască acești prieteni fideli, care sunt cărțile. Inițiativa noastră va putea fi pusă în aplicare grație dărniciei unor edituri cu care colaborăm de ani de zile și care ne-au pus la dispoziție cărți noi, frumos ilustrate, fie titluri din programa școlară, fie cărți de cultură generală și destindere, cărți semnate de autori cunoscuți, români sau străini.
Editurile din țară All, Art, Carminis, Curtea Veche Publishing, Grupul Editorial Corint, Litera, Pro Editură și Tipografie, Rao au răspuns cu mare entuziasm solicitării noastre și, toți împreună, dăruim din toată inima aceste cărți cititorilor noștri foarte tineri.
Și editurile hunedorene Emia, Călăuza v.b. și Tehno-Art au spus „prezent”, cu generozitate și promptitudine, acestei inițiative și s-au oferit să pună la dispoziția copiilor cărți potrivite vârstei lor.

Vă așteptăm cu drag !
 
Cu deosebită considerație,
Manager,
Ioan Sebastian Bara












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu