BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

marți, 3 septembrie 2013

DVD-URI NOUTATI...COLECTIA DE FILME PENTRU COPII

    Pinguinul PIN-PIN - artist de circ - pleaca in lume ajutat de clown si de copii sa-si caute un partener pentru un spectacol mai bun. El calatoreste in jurul lumii trecand prin nenumarate primejdii si aventuri. Vesel si optimist, PIN-PIN isi face multi prieteni etalandu-si pretutindeni talentul de dansator pe gheata. In final se intoarce invingator acasa, la circ, cu partenerii mult doriti. Revederea cu spectatorii si vechii colegi artisti de circ va fi marcata de un spectacol grandios de cantec si dans, artificii si numere inedite.

Animatia este semnata de OCTAVIAN FRECEA, LILIANA RUDEANU, CALIN GIURGIU, FLOREA PETRE, MARIAN MIHAIL, ADRIAN GHEORGHE si MIHAI SURUBARU.



     "Uimitoarele aventuri ale muschetarilor" regizat de Victor Antonescu. Este un lungmetraj de desene animate realizat la studioul de animatie Animafilm Romania. Filmul reia intr-o viziune inedita, plina de umor si duiosie, de gaguri nastrusnice si replici scanteietoare - personajele celebrului roman de aventuri CEI TREI MUSCHETARI, al lui Alexandre Dumas. Animatia este semnata de Valentin Eliseu, Anca Dumitru, Virgil Toader, Florin Saceanu, Valentin Baciu si Mihai Surubaru.

    Robinson si prietenii sai (poznasul Vineri, tandrele pisicute Lip si Lap, galagiosul papagal Poll si somnorosul catelus Daniel) se prezinta cu fruntea sus, plini de verva si pusi pe sotii, care mai de care mai hazlii, la intalnirea  cu cei care stiu sa inteleaga o poveste si sa se bucure de un desen animat fara sa le fie teama de prejudecati, tabu-uri si mai ales de umor si ironie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu