BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

marți, 23 februarie 2016

NOUTATI DVD-URI !!




Este un film despre viata secreta a jucariilor care prind viata atunci cand nu sunt vazute de oameni. Woody este o papusa-cowboy cu sfori, care a petrecut cinci ani pe noptiera de la capul patului unui baietel pe nume Andy, castigand astfel statutul de jucarie preferata si devenind liderul incontestabil al celorlalte jucarii. Din nefericire, autoritatea ii este amenintata de Buzz Lightyear, cosmonautul, care din momentul in care intra in camera lui Andy incearca sa instaureze o noua ordine. In afara de faptul ca nu-l poate inghiti pe cowboy, Buzz are pretentia ca este real.
Cei doi se suporta cu greu, dar, intr-o zi, cand ajung la capatul rabdarilor, se iau la bataie. in timpul confruntarii, Buzz cade pe fereastra. Woody este acuzat de toate jucariile ca l-a ucis si, vinovat, porneste degraba in cautarea lui. Insa odata iesiti din casa, cei doi vor trece prin tot felul de peripetii, caci drumul de intoarcere este mult mai greu. In ciuda diferentelor, cei doi isi unesc fortele pentru a regasi drumul spre camera lui Andy si a infrunta toate piedicile, descoperind astfel si mirajul unei frumoase prietenii.

Toy Story 2
Echipa care a creat Finding Nemo, Monsters Inc. si Cars va ofera acum Toy Story 2 - un film hit, de urias succes, care a castigat Globul de Aur pentru "Cel mai bun film". Redescoperiti umorul, emotia si prietenia din aceasta aventura absolut hilara, intr-o noua Editie Speciala spectaculoasa, care ajunge pana la limita infinitului si chiar mai departe. Se redeschide incredibila lume Disney/Pixar cu Woody, Buzz, Jessie si Bullseye, intr-un film care ne arata ce inseamna sa fii o jucarie si un prieten adevarat.
In plus, aflati cum va continua aceasta poveste incredibila, cu o avanpremiera in exclusivitate - Toy Story 3. O comedie clasica pe care nu aveti voie sa o ratati, o completare perfecta a colectiei dumneavoastra, care va aduce ore intregi de distractie pentru intreaga familie!

Toy Story 3
Studiourile Disney si Pixar redeschid cufarul cu jucarii pentru o noua aventura palpitanta a personajelor din cunoscutul film de animatie Toy Story. De data aceasta Buzz, Woody si intreaga gasca sunt nevoiti sa faca fata unei probleme cu totul deosebite. Stapanul lor, Andy pleaca la facultate, iar jucariile se trezesc intr-o cresa plina de bebelusi si copii mici care abia asteapta sa puna manutele pe marfa noua, pe care sa o rupa, sa o murdareasca si sa o roada dupa bunul plac.
Atat adultii, cat si copiii, se vor delecta cu o comedie inedita si savuroasa bazata pe un scenariu scris de Michael Arndt, laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului "Little Miss Sunshine". Regizorul filmului, Lee Unkrich, a facut parte din echipele care au realizat binecunoscutele filme de animatie "Finding Nemo" (castigator al unui premiu Oscar) si "Monsters Inc".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu