BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

miercuri, 9 octombrie 2019

LANSARE DE CARTE...

Curtea Veche Publishing și Biblioteca Județeană "Ovid Densușianu" Hunedoara-Deva vă așteaptă la Salonul Hunedorean al Cărții ca să aflați cum arată cealalată parte a poveștii. Sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 12:00, Traian Berbeceanu își lansează bestsellerul „Radiografia unei mârșăvii judiciare”, ce cuprinde memoriile recente ale unui polițist angajat în lupta împotriva crimei organizate din România. Din funcția de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu a trăit evenimente care merită consemnate de istoria contemporană și care constituie o mărturie asumată în totalitate de către autor.

Evenimentul va avea loc în Salle d'Or din DEVA MALL. Intrarea va fi liberă.

----

„Atunci când împotriva mea s-a declanșat teribila și tenebroasa mârșăvie judiciară descrisă în carte, voi, devenii, ați fost primii care ați reacționat! Prieteni și colegi, jurnaliști dar și persoane necunoscute mie ați ieșit în stradă pentru a protesta împotriva nedreptății, împotriva abuzurillor, ați manifestat zile întregi pentru un ideal, pentru ideea de justiție. «Radiografia unei marșăvii judiciare» reprezintă și modul meu de a vă mulțumi, de a-mi exprima prețuirea față de voi! Vă aștept cu drag la lansarea cărții, un bun prilej pentru a ne revedea, pentru a depăna amintiri, pentru a discuta de trecut, prezent și viitor. Pentru că, DA, planurile mele de viitor vizează și orașul Deva, și județul Hunedoara!”, spune Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat în fiecare an primul loc pe ţară în competiţia cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, recunoscut pentru integritate și eficiență.

Volumul „Radiografia unei mârșăvii judiciare” va putea fi achiziționat în cadrul Salonului Hunedorean al Cărții ori de aici: http://bit.ly/2lOCUB0

Puteți citi un fragment AICI: http://bit.ly/2meLh9r

Partener monitorizare presă:
Klarmedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu