BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"

HUNEDOARA- DEVA

miercuri, 16 decembrie 2015

CUM SA TI IMPODOBESTI BRADUL IN FUNCTIE DE ZODIE

   Săgetător Nuanţele de albastru şi turcoaz sunt perfecte pentru bradul tău de Crăciun. Sunt culorile zodiei tale şi îţi oferă o stare de linişte, calm, dar şi acea senzaţie că eşti „altfel”, pe care o adori.
   Capricorn Un pom de Crăciun clasic este ideal pentru tine. Combinaţia de roşu şi auriu ţi se potriveşte la fix, şi asta pentru că îţi completează personalitatea conservatoare.
  Vărsător Pentru co eşti o nonconformistă, un pom de Crăciun în culori puternice, decorat într-un stil aparte, cu totul original este opţiunea perfectă pentru tine. Surprinde-ţi toţi prietenii cu un astfel debrad.
   Peşti Podoabele delicate, în culori deschise şi armonioase sunt ideale pentru bradul tău de Crăciun. Reuşesc să ofere o atmosferă armonioasă şi liniştitoare, exact ce îţi doreşti de Sărbători.
  Berbec Tot ceea ce este îndrăzneţ este ideal pentru tine! De aceea, bradul tău de Crăciun poate fi complet ieşit din tipare, fie că este foarte colorat sau foarte luminat.
  Taur Preferi lucrurile discrete, delicate şi naturale. De aceea, un brad cu o formă cât mai simplă şi cu decoraţiuni speciale este o alegere perfectă pentru zodia ta.
  Gemeni Argintiul şi albastrul sunt două variante de culori ideale pentru semnul tău. Iar o combinaţie realizată din aceste culori te ajută să decorezi un brad de Crăciun ca de basm!
  Rac Te simţi foarte bine într-un decor alb, ca de vis. De aceea, un pom de Crăciun în totalitate alb te transportă într-o lume absolut feerică.
  Leu Culorile puternice, aprinse, neobișnuite pentru un brad de Crăciun te aduc în centrul atenției, ceea ce îți place la nebunie. De aceea, îndrăznește să-ți pui în practică cele mai originale idei!
  Fecioară Un brad calsic, delicat, fără exagerări ți se potrivește cel mai bine. Iar când vine vorba de ornamente, le adori pe cele realizate chiar de tine, mai ales că ai suficientă răbdare și atenție.
  Balanţă Îți place armonia, iar un brad de Crăciun elegant și simplu este alegerea optimă pentru tine. Roșul, culoarea clasică pentru pomul de Crăciun, este o variantă care poate aduce atmosfera frumoasă a Sărbătorilor în casa ta.
  Scorpion Un brad de Crăciun decorat în nuanțe închise de roșu sau grena este ideal pentru tine. Este elegant și deosebit, ceea ce ție îți place cel mai mult.

SURSA-http://ampress.ro/fapt-divers/cum-sa-impodobesti-pomul-de-craciun-in-functie-de-zodie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu